KŠOP nori v Pragi  
Napisal: blazbozic, februar 3rd, 2014

AAAAAAND WE’RE BACK! Po strganem Amsterdamsterdamu se odpravljamo dalje – tokrat v centralno Evropo! V organizaciji kluba študentov občine Piran(KŠOP) in s sodelovanjem Kluba radovljiških študentov(KRŠ) bomo od 20.2.2014 – 23.2.2014 zažurali v mestu, ki slovi po svoji arhitekturi, lepih dekletih ter pivu – PRAGI! Izbrali smo termin takoj po zaključku zimskega izpitnega obdobja, zato vsi izgovori na šolo tokrat odpadejo 🙂

1. dan ( četrtek, 20.2.2014)

Odhod v Prago bo v zgodnjih jutranjih urah z glavne avtobusne postaje v Luciji. Tokrat se bomo prvič na pot podali z dvonadstropnim avtobusom, zato vam obljubljamo dvojno dozo zabave še pred prihodom v Prago. Na cilju bomo v zgodnjih popoldanskih urah. Po prihodu bo čas za nastanitev v hotelu in prilagoditev na mrrrrazzzz (povprečna februarska temperatura je -5°C) , čas pa bo tudi za hiter ogled centra mesta (naš hotel je slabe 3 minute hoje oddaljen od Karlovega mostu!)

Zvečer se bomo skupaj odpravili na spoznavni žur. Ker pa smo vam obljubili, da bo ta izlet še boljši, smo tokrat pripravili posebnost – GLOW PARTY. Priskrbeli vam bomo veliko različnih barv, flomastrov in ostalih party pripomočkov ki se svetijo v temi, da bo vzdušje res noro…in osvetljeno! (seveda naj tudi vsak zase poskrbi da prinese karkoli svetlečega s seboj). Če kdo ne ve kako tak party izgleda, ima na naslednji povezavi nekakšen približek te ideje..sam da naš žur bo seveda boljši 😛

http://www.youtube.com/watch?v=RghBR-LhJ28

2. dan (petek, 21.2.2014)

Po dobro prežurani noči, in ko se vsi dobro prebudimo, se bomo skupaj odpravili na voden ogled mesta. Peljali vas bomo na grad, kjer si bomo ogledali predajo izmene častne straže, katedralo, nato pa se bomo sprehodili še po svetovno znanem Karlovem mostu, ogled pa bomo zaključili na dveh glavnih praških trgih (Old Town Square in Wenceslas Square).

Večer pa bo ponovno namenjen nam že dobro znanem Pub Crawlu. Ob doplačilu (20€) bomo “kravlali” po treh različnih barih, nepozabno noč pa sklenili v največji diskoteki v Evropi, Karlovy Lazne.

3. dan (sobota, 22.2.2014)

V soboto bomo imeli čast videti parado, ki bo otvorila 2-tedenski pustni festival v Pragi. Po starem mestnem jedru naj bi se, kot poročajo na spletnih straneh, sprehodila povorka pustnih mask. Proti večeru pa se bomo ponovno zbrali v hotelu, ter se pripravili na še zadnjo noč v glavnem mestu Češke.
Sobotna zabava pa bo tokrat prvič imela DRESS CODE – »business outfit« ! (Za fante: srajca, hlače, čevlji ter obleka, za ženske: mini krilo/hlače, srajca, petke) – z lokalom smo dogovorjeni, da bodo spuščali not samo primerno oblečene, tako da ne bo kdo mislil da se zajebavamo! Be sexy! :*

4. dan (nedelja, 23.2.2014)

Ker je vsega lepega enkrat konec, se bomo tudi mi morali počasi odpraviti. Odhod avtobusa iz Prage je predviden ob 12. uri dopoldne. Prihod v Lucijo predviden proti večeru.

////////////////////////////////////////////////////////////

Tokrat smo za vas pripravili posebno novoletno akcijo: cena bo za vse študente, ki se boste na izlet prijavili, in ga tudi plačali (!) do konca leta 2013, 120€. Po novem letu bo študentska cena 130€. ( Cena za neštudente je nespremenjena cel čas: 150€)
Kot smo prakticirali že pri Amsterdamsterdamu, bo tudi tokrat možno plačilo na dva obroka. Prvi obrok (60€) mora biti poravnan do konca novembra 2013.
V ceno je všteta organizacija izleta, 3 nočitve v hotelu 3*, prevoz v Prago in nazaj ter garantirana dobra zabava 🙂
V ceno tokrat ni vštet zajtrk, imamo pa v hotelskih sobah (apartmajih) svoje kuhinje. Tako da če boste pridni, vam bo naš predsednik lahko delal palačinke 🙂

Kot že rečeno, je udeležba na Pub crawlu možna ob doplačilu 20€ (500 czk).
V ceno Pub crawla je vključeno:

– vstopnine v 3 lokale in 1 diskoteko,
– brezplačna pijača v vsakem izmed lokalov,
– profesionalno vodenje in animacija,
– brezplačna PubCrawl majčka
– 30min brezplačnih shotov absyntha (tako vsaj piše na njihovi spletni strani -iz zdravstvenega vidika upamo da to ni res 🙂 )

Več info najdete tukaj: http://www.pubcrawl.cz/prague-pub-crawl

Število prijav je omejeno! Prijave sprejemamo kar na naši Facebook strani – pod zasebna sporočila. V prijavi navedite ime in priimek, datum rojstva, številko osebnega dokumenta (ne vozniškega dovoljenja) in če se nameravate udeležiti PubCrawla. (Tisti, ki niste bili z nami v Amsterdamu se malo pozanimajte kako smo se meli nazadnje in vam bo takoj jasno da se tega ne sme zamuditi ). Ob prijavi napišite tudi, kje boste vstopili na avtobus (Lucija, KP, LJ)

Plačilo izleta je možno na naši INFO točki v Luciji (Fazanska 1) vsak ponedeljek in četrtek med 10-13 ter ob petkih od 15-19. Za vse ostale informacije smo vam na voljo na mailu (stegel@cober.si ali blaz@cober.si ter na naši fb strani)

WELCOME TO #PRAGAdajz ! 🙂